Όροι & Προϋποθέσεις

1.ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το sublimebookstore.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων  μέσω του Διαδικτύου, το οποίο ανήκει στην
εταιρεία Φουτσιτζή Ιωάννη Λεωφόρος Παπανικολάου 86 Α Ρετζίκι, Πεύκα, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 57010 ΑΦΜ 079553568

Ο επισκέπτης/χρήστης του διαδικτυακού τόπου παρακαλείται να διαβάσει προσεκτικά τους παρόντες όρους χρήσης και να προβεί
σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων/υπηρεσιών του sublimebookstore.gr μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως. Με την είσοδο του επισκέπτη/χρήστη
στο διαδικτυακό αυτό τόπο τεκμαίρεται ότι έχει λάβει γνώση των όρων χρήσης, αποδέχεται τους όρους αυτούς και παραιτείται από κάθε αξίωση ήθελε
προκύψει από την επίσκεψή του στο sublimebookstore.gr. Το sublimebookstore.gr δύναται να τροποποιεί ανά πάσα στιγμή τους παρόντες όρους χρήσης.
Οι επισκέπτες/χρήστες φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά αν έχουν επέλθει τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης.
Η χρήση του sublimebookstore.gr μετά την ως άνω αναφερόμενη τροποποίηση λογίζεται ως αποδοχή των όρων χρήσης, όπως αυτοί τροποποιήθηκαν.

Το sublimebookstore.gr  διατηρεί το δικαίωμα να προσθέτει, να τροποποιεί ή/και να αφαιρεί οποτεδήποτε οποιοδήποτε
στοιχείο ή/και πληροφορία που περιλαμβάνεται σε αυτό καθώς και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των
υπηρεσιών του χωρίς καμία προειδοποίηση κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια.
Τυχόν ακυρότητα κάποιων όρων του παρόντος δεν επιφέρει ακυρότητα των υπολοίπων. Η μη ενάσκηση από το sublimebookstore.gr
εκ των παρόντων όρων δικαιωμάτων του δεν συνεπάγεται παραίτησή του από τα δικαιώματά του αυτά. Το sublimebookstore.gr
δεν ευθύνεται για παράβαση των παρόντων όρων οφειλόμενη σε λόγους ανωτέρας βίας, (όπως ενδεικτικά ακραία καιρικά φαινόμενα,
σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές, καταστάσεις ανάγκης κλπ.)
Η χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου από κάθε χρήστη γίνεται με δική του αποκλειστικά ευθύνη. Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού
τόπου δεν αποτελεί και δεν δύναται σε καμία περίπτωση να ερμηνευθεί ως παροχή συμβουλής, άμεσης ή έμμεσης προτροπής των χρηστών να προβούν
σε οποιαδήποτε πράξη. Η αξιολόγηση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου εναπόκειται στην κρίση του κάθε χρήστη,
ο οποίος αναλαμβάνει και την ευθύνη για τη χρήση οποιουδήποτε τμήματός του.
Σε περίπτωση μη αποδοχής οποιουδήποτε όρου χρήσης, απαγορεύεται ρητώς η χρήση του sublimebookstore.gr

Δεοντολογία και ευθύνη χρηστών/μελών – βλάβη/αποζημίωση

Ο επισκέπτης/χρήστης του παρόντος διαδικτυακού τόπου είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη νόμιμη χρήση αυτού και υποχρεούται να
απέχει από κάθε παράνομη πράξη και καταχρηστική συμπεριφορά καθώς και από την υιοθέτηση παράνομων πρακτικών και πρακτικών
αθέμιτου ανταγωνισμού.

Ο επισκέπτης/χρήστης απαγορεύεται να αποστέλλει ή να εκπέμπει μέσω του sublimebookstore.gr παράνομο υλικό. Ως τέτοιο θεωρείται
το υλικό εκείνο που παραβιάζει δικαιώματα τρίτων (ενδεικτικά αναφέρονται δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας και
δικαιώματα απορρήτου και προστασίας προσωπικών δεδομένων) ή/και είναι ψευδές, ανακριβές, απειλητικό, υβριστικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο, δυσφημιστικό ή προτρέπει σε ποινικά κολάσιμες πράξεις. Απαγορεύεται επίσης στους επισκέπτες/χρήστες η με οποιοδήποτε τρόπο πρόκληση βλάβης σε ανήλικα άτομα, η παραχάραξη ή άλλη αλλοίωση των αναγνωριστικών των χρηστών/μελών που έχει ως σκοπό την παραπλάνηση σχετικά με την προέλευση του περιεχομένου που μεταδίδεται μέσω του sublimebookstore.gr, η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή ή χρήση οποιουδήποτε άλλου μέσου για την εγκατάσταση οποιασδήποτε αυτόκλητης διαφήμισης ή άλλου περιεχομένου σχετικού με την προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών ή τρίτων δικτυακών τόπων, την αποστολή ανεπιθύμητων και μη προσκαλουμένων από τον λήπτη ηλεκτρονικών μηνυμάτων και οποιαδήποτε άλλη προώθηση περιεχομένου μη επιθυμητή. Απαγορεύεται η παρενόχληση τρίτων με οποιονδήποτε τρόπο. Οι επισκέπτες/χρήστες συμφωνούν ότι δεν θα θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του παρόντος δικτυακού τόπου και ότι δεν θα εμποδίσουν οποιονδήποτε χρήστη να έχει πρόσβαση στον παρόντα διαδικτυακό τόπο. Η χρήση του διαδικτυακού τόπου για παράνομους σκοπούς συνεπάγεται αστικές και ποινικές κυρώσεις. Ο επισκέπτης/χρήστης συμφωνεί και αποδέχεται ότι του ουδεμία ευθύνη φέρει το sublimebookstore.gr για υλικό με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, το οποίο προέρχεται από τρίτους και φιλοξενείται στο διαδικτυακό τόπο, ενώ σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι το  sublimebookstore.gr ενστερνίζεται ή αποδέχεται τέτοιου είδους περιεχόμενο.

Το  sublimebookstore.gr δεν ελέγχει και δεν προβαίνει σε κανένα προληπτικό έλεγχο του περιεχομένου και των πληροφοριών που δημοσιεύουν και κοινοποιούν τρίτα μέρη και δε φέρει ουδεμία ευθύνη γι αυτά.

Σε περίπτωση που το sublimebookstore.gr  ειδοποιηθεί ότι οποιοδήποτε περιεχόμενο προκαλεί ηθική βλάβη ή άλλη ζημία σε τρίτο πρόσωπο, διατηρεί το δικαίωμα να προβεί άμεσα στη διαγραφή του περιεχομένου αυτού και ταυτόχρονα να διακόψει τη λειτουργία του λογαριασμού του χρήστη/μέλους, ο οποίος παραβιάζει τους όρους του παρόντος. Το sublimebookstore.gr   δηλώνει ότι θα συνεργαστεί με κάθε αστυνομική, δικαστική ή άλλη δημόσια Αρχή, έτσι ώστε να αποκαλυφθεί η ταυτότητα οποιουδήποτε χρήστη δημοσιεύει ή μεταδίδει παρόμοιο υλικό ή πληροφορίες.

Οι επισκέπτες/χρήστες δεσμεύονται ότι τα στοιχεία τους που υποβάλλουν στο sublimebookstore.gr είναι πλήρη, ορθά και ακριβή, ότι συμμορφώνονται με τους κανόνες του Ελληνικού Δικαίου και ειδικά με τις διατάξεις της τηλεπικοινωνιακής νομοθεσίας, ότι απέχουν από κάθε παράνομη και αντίθετη προς τα χρηστά ήθη χρήση του sublimebookstore.gr  και ότι δεν παραβιάζουν οποιασδήποτε φύσεως δικαιώματα τρίτων και, ιδιαίτερα, το προσωπικό απόρρητο.
Σε περίπτωση που κάποιος επισκέπτης/χρήστης προκαλέσει τεχνική βλάβη στο δικτυακό τόπο ή τα συστήματα που μεταδίδουν το δικτυακό τόπο στους επισκέπτες/χρήστες, ευθύνεται για κάθε ζημία που προκύπτει από την εν λόγω ζημία και αναλαμβάνει οποιαδήποτε δαπάνη για την αποκατάσταση της βλάβης.
Επίσης, ο επισκέπτης/χρήστης του sublimebookstore.gr  κατανοεί και αποδέχεται ότι διατηρεί την αποκλειστική ευθύνη να αποζημιώσει το  sublimebookstore.gr και τους συνεργάτες του για οποιαδήποτε νομική διαμάχη προκύψει μεταξύ αυτού και τρίτων φορέων λόγω του περιεχομένου που αυτός διαθέσει για ανάρτηση, δημοσίευση ή άλλη μεταφορά μέσω των υπηρεσιών του sublimebookstore.gr  καθώς και σε περίπτωση ανακριβούς καταχώρισης στοιχείων κατά την εγγραφή του ή την ενημέρωση των στοιχείων του και γενικότερα σε περίπτωση οποιασδήποτε παραβίασης των παρόντων όρων χρήσης.

 

2.ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ – ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Ολοκλήρωση/Επιβεβαίωση παραγγελίας
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από το sublimebookstore.gr  μέσω email την επιβεβαίωση και τον αριθμό της παραγγελίας.

Ακύρωση της παραγγελίας
Σε περίπτωση που ο πελάτης θέλει να ακυρώσει την παραγγελία του θα πρέπει να επικοινωνήσει με το ηλεκτρονικό κατάστημα είτε μέσω
email στο [email protected]  είτε στο τηλέφωνο 2310 676 085. Σε αυτές τις περιπτώσεις η παραγγελία ενδέχεται να ακυρωθεί
με την προϋπόθεση ότι δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία της αποστολής.
Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές. Εφόσον ο πελάτης επιθυμεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να προβεί σε
ακύρωση της παραγγελίας του, πριν την ολοκλήρωση αυτής, και να επιλέξει άλλα προϊόντα.

Προϊόντα
Είναι στην αποκλειστική ευθύνη του πελάτη να σιγουρέψει ότι οι προδιαγραφές των προϊόντων που αγοράζει, ανταποκρίνονται και καλύπτουν τις ανάγκες του.
Οι φωτογραφίες των προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να μην απεικονίζουν επακριβώς το προϊόν που περιγράφεται.

Διαθεσιμότητα προϊόντων
Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν που παρήγγειλε ο πελάτης δεν είναι διαθέσιμο, τότε το  sublimebookstore.gr θα επικοινωνήσει μαζί του μέσω email ή/και τηλεφώνου, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος από την τοποθέτηση της παραγγελίας, ώστε να τον ενημερώσει για το πότε πιθανολογείται η παράδοσή του ή και ακύρωση αυτής. Εάν ο πελάτης θεωρεί ότι το χρονικό διάστημα παραλαβής του προϊόντος δεν τον ικανοποιεί, δύναται να ανακαλέσει την παραγγελία του εν λόγω προϊόντος, ενώ η τυχόν λοιπή παραγγελία του μπορεί να εκτελείται κανονικά.

Παρακολούθηση της παραγγελίας
Το sublimebookstore.gr  παρέχει τη δυνατότητα στον πελάτη να παρακολουθεί την πορεία της αποστολής της παραγγελίας του, μέσω των ενημερωτικών email που λαμβάνει κάθε φορά που η παραγγελία του αλλάζει στάδιο.

Τρόπος παράδοσης
Η αποστολή των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) και παραδίδονται από 1-4 εργάσιμες αναλόγα την πρόσβαση του σημείου παραλαβής.

Έξοδα αποστολής/Αντικαταβολής
Τα έξοδα συσκευασίας & αποστολής στην Ελλάδα είναι 3€ για παραγγελίες με συνολικό βάρος έως 2κιλά .Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 0,90€ επιπλέον στα μεταφορικά.

Για παραγγελίες με συνολικό κόστος άνω των 50€ και έως 2,5κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Στην περίπτωση που ένας πελάτης αρνείται την παραλαβή προϊόντων περισσότερες από 2 φορές, το sublimebookstore.gr  διατηρεί το δικαίωμα να χρεώσει στον πελάτη τα μεταφορικά κόστη του συνόλου των αποστολών ή να αρνηθεί την εκ νέου αποστολή προϊόντων.

Η παραλαβή παραγγελίας από το φυσικό κατάστημα του sublimebookstore.gr στη διεύθυνση Λεωφόρος Παπανικολάου 86 Α
Ρετζίκι, Πεύκα, Θεσσαλονίκη είναι δωρεάν.

Τα έξοδα της αντικαταβολής  είναι 2€ για όλες τις παραγγελίες και χρεώνεται ο πελάτης που έχει επιλέξει αυτόν τον τρόπο πληρωμής.

 

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Ο πελάτης δύναται να καταθέσει το αντίτιμο της παραγγελίας του στον τραπεζικό λογαριασμό του  sublimebookstore.gr  στις Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Eurobank. Σε αυτή την περίπτωση, η παραγγελία του θα τύχει επεξεργασίας, αλλά θα ολοκληρωθεί με αποστολή, εφόσον εμφανιστεί η κατάθεσή του .Διαδικασία που συνήθως απαιτεί 1 εργάσιμη μέρα αν η κατάθεση γίνει από λογαριασμό των αντιστοίχων τραπεζών και 2-3 εργάσιμες ημέρες αν η κατάθεση γίνει από λογαριασμό άλλης τράπεζας. Αν ο πελάτης δεν έχει πραγματοποιήσει την κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα. Σε περίπτωση που η κατάθεση γίνει από άλλη τράπεζα τα έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το sublimebookstore.gr .

Στην αιτιολογία της κατάθεσης ο πελάτης απαραίτητα  θα πρέπει να δίνει το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό της παραγγελίας του.

 

ΤΡΑΠΕΖΑΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣIBAN
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ64500213265GR09011064500000645002134
ALPHA BANK713002002000513GR4901407130713002002000513
EUROBANK00260434150200246024GR9102604340000150200246024

 

Διακαιούχος λογαριασμών Φουτσιτζής Ιωάννης.

Επικοινωνία

Για κάθε διευκρίνιση σχετική με το sublimebookstore.gr οι χρήστες μπορούν να απευθύνονται καθημερινά τις ώρες 9:00-14.30 & 17:00-21:00 και το Σάββατο 09.00-15.00 στο τηλέφωνο 2310 676 085. Επίσης, μπορούν να επικοινωνούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@sublimebookstore.gr  καθώς και στην ταχυδρομική διεύθυνση Λεωφόρος Παπανικολάου 86 Α Ρετζίκι, Πεύκα, Θεσσαλονίκη.

3.ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους στην περίπτωση που έχουμε στείλει προϊόντα διαφορετικά από εκείνα που παραγγείλατε ή σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό.

-Σε περίπτωση που έχουμε στείλει διαφορετικό προϊόν-τα από αυτό της παραγγελίας έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν-τα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους με έτερο προϊόν ή προϊόντα έως του ποσού που κατεβλήθη ή με επιπρόσθετα χρήματα, εφόσον το επιθυμείτε εντός πέντε ( 5) ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

-Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που παραλάβατε και να ζητήσετε την επιστροφή της αξίας που κατεβλήθη σε περίπτωση ελαττώματος σε κάποιο από αυτά και εντός 7 ημερών από την παράδοση του προϊόντος. Η εταιρεία μας θα φέρει την ευθύνη για αποζημίωση σε περίπτωση ελαττώματος μόνο εφόσον τούτο έχει προκύψει λόγω υπαιτιότητας αυτής ή της κατασκευάστριας εταιρείας. Επιπλέον, σε κάθε περίπτωση, το προϊόν προς αντικατάσταση θα πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύεται από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς και την συσκευασία του . Για όλες αυτές τις περιπτώσεις, τα προϊόντα προς αντικατάσταση θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν από πλευράς του πελάτη, πλήρη και χωρίς ζημία και η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι εκείνη που συνήθως συνοδεύει το προϊόν και θα πρέπει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση μαζί με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα(Απόδειξη Αγοράς κτλ.).

Οι επιστροφές και οι αλλαγές πρέπει να πραγματοποιούνται μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματός μας και για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση sublimebookstore.gr ή στο τηλέφωνο 2310 676 085. Η διεύθυνση αποστολής των επιστρεφόμενων προϊόντων είναι:  Sublime Λεωφόρος Παπανικολάου 86 Α
Ρετζίκι, Πεύκα, Θεσσαλονίκη 57010.
Mόνο για την πρώτη αλλαγή και με τις προϋποθέσεις που έχουν ήδη αναφερθεί η sublimebookstore.gr αναλάμβάνει τα έξοδα μεταφοράς .

Η αλλαγή θα πρέπει να πραγματοποιείται ΜΟΝΟ μέσω των συνεργαζόμενων με εμάς εταιρειών courier ( ELTA courier ).

Σε περίπτωση επόμενης αλλαγής επιβαρύνεται ο πελάτης τα μεταφορικά, οπότε μπορεί να επιλέξει για την επιστροφή του δέματος όποια εταιρεία courier επιθυμεί και να επωμισθεί τη χρέωση των μεταφορικών.

 

4.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Όροι και προϋποθέσεις Πωλήσεων
Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος sublimebookstore.gr  θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους . Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να αποφύγει τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και κάθε συναλλαγή με αυτό.

Παραγγελία προϊόντων και προστασία καταναλωτή
Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως, ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα.
Δυνατότητα έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop υφίσταται εφόσον πληρούνται οι διατάξεις περί δικαιοπρακτικής ικανότητας του Ελληνικού Δικαίου, σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα.

Εγγραφή μελών
Εφόσον ο επισκέπτης /χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στις υπηρεσίες του site συμφωνεί να α) παρέχει αληθείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται στις σχετικές αιτήσεις για πρόσβαση στα περιεχόμενα / υπηρεσίες του και β/ διατηρεί και επιμελώς ενημερώνει τα στοιχεία εγγραφής του, ώστε να διατηρούνται αληθή, ακριβή, έγκυρα, ενημερωμένα και πλήρη.
Λογαριασμοί με ελλιπή ή ψεύτικα στοιχεία θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Κάθε μέλος αναλαμβάνει να κάνει αυστηρά προσωπική χρήση των στοιχείων του λογαριασμού του και να ενημερώνει άμεσα το site για τυχόν χρήση του λογαριασμού του από τρίτους από την οποία προκλήθηκε παραβίαση των περιγραφομένων όρων χρήσης.

Συλλέγουμε τα δεδομένα του δημόσιου προφίλ σας μόνο από τη συγκατάθεσή σας που χορηγείτε πριν από την έναρξη της κοινωνικής σύνδεσης, από το κοινωνικό δίκτυο που χρησιμοποιείται για σύνδεση στον ιστότοπό μας. Αυτά τα δεδομένα περιλαμβάνουν το όνομα, το επώνυμό σας,  τη διεύθυνση email, τον σύνδεσμο προς το προφίλ κοινωνικών μέσων σας, το μοναδικό αναγνωριστικό, τον σύνδεσμο. Αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία του προφίλ χρήστη σας στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να ανακαλέσετε αυτήν τη συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή στέλνοντας μας ένα email.

Πολιτική Cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies – μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας για να βοηθήσουν τον ιστότοπο να προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία χρήστη.
Γενικά, τα cookie χρησιμοποιούνται για τη διατήρηση των προτιμήσεων των χρηστών, την αποθήκευση πληροφοριών για πράγματα όπως καροτσάκια αγορών και την παροχή ανώνυμων δεδομένων παρακολούθησης σε εφαρμογές τρίτων όπως το Google Analytics.

Κατά κανόνα, τα cookies θα κάνουν την εμπειρία περιήγησής σας καλύτερη.
Ωστόσο, μπορεί να προτιμάτε να απενεργοποιήσετε τα cookie σε αυτόν τον ιστότοπο και σε άλλους.
Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να γίνει αυτό είναι να απενεργοποιήσετε τα cookie στο πρόγραμμα περιήγησής σας.
Προτείνουμε να συμβουλευτείτε την ενότητα Βοήθεια του προγράμματος περιήγησής σας.

Newsletters – Ενημερωτικά Δελτία
Τα newsletters τα οποία ο επισκέπτης/ χρήστης των υπηρεσιών του site λαμβάνει με την εγγραφή του στις λίστες παραληπτών (mailing lists) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των διαχειριστών του site και ως εκ τούτου προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων. Ο διαχειριστής του site διατηρεί το δικαίωμα μη εγγραφής κάποιου προσώπου στις λίστες παραληπτών ή και της διαγραφής του από αυτές.

Προστασία προσωπικών δεδομένων
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη της σελίδας sublimebookstore.gr διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις του Ευρωπαϊκού δικαίου (Οδ. 95/46/ΕΚ και Οδ. 97/66/ΕΚ).
Τα προσωπικά δεδομένα (ονοματεπώνυμο και email επισκέπτη/χρήστη) που τυχόν θα συλλέγονται ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές) αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας.
Η σελίδα sublimebookstore.gr διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών του. Σε κάθε περίπτωση πάντες ο επισκέπτης / χρήστης του δικτυακού τόπου sublimebookstore.gr έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα και διαπιστώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, να ζητήσει τη διαγραφή, διόρθωση ή αλλαγή του. Ανήλικοι έχουν πρόσβαση στην σελίδα sublimebookstore.gr μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων / κηδεμόνων τους και δεν υποχρεούνται να γνωστοποιούν τα προσωπικά τους στοιχεία.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι επισυναπτόμενοι σε αυτήν Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας περιγράφουν τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα, τη χρήση αυτών των δεδομένων από εμάς και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά δεδομένα που εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας, με τις προβλέψεις της ισχύουσας Νομοθεσίας, μεταξύ των οποίων και οι Νόμοι 2472/1997 περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και 3471/2006 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, όπως ισχύουν σήμερα.

5.ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit(Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποιός θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Phone: 2310 676 085
Λεωφόρος Παπανικολάου 86 Α
Ρετζίκι, Πεύκα, Θεσσαλονίκη